• Aly
  Aly
 • Johan
  Johan
 • Kippen
  Kippen
 • Romée
  Romée
 • Rosa
  Rosa
 • geiten
  geiten
 • konijn
  konijn

Even voorstellen...

Wij zijn Aly & Johan Noord. Wij wonen als gezin, samen met onze dochters Larissa, Vera en Lieke met veel plezier in onze woonboerderij. Het is de plek waar voorheen (o)pa en (o)ma Noord hun melkveehouderij runden en waar in 2001 de oude boerderij plaats maakte voor een nieuwe. De boerderij, opgezet in oude stijl met gebinten, maar met hedendaags comfort, doet sinds 2009 niet alleen dienst als woning maar ook als vakantie-appartement De Bedstee...en zo werd onze droom werkelijkheid en ontstond op het land van Noord, boerderij 't Noordland.

Naast appartement De Bedstee verhuren wij sinds 2013 nog twee landelijke gastenverblijven n.l. appartement De Baander en appartement De Hilde. Wij verhuren niet alleen drie vakantieappartementen maar verzorgen ook zo nodig als bed and breakfast het ontbijt en bieden meerdere workshops aan.

Boerderij 't Noordland is een kindvriendelijk bijzonderplekje www.bijzonderplekje.nl en dus niet alleen geschikt voor een romantisch weekend met z'n twee, een nachtje B&B, de natuurliefhebber en de stiltezoeker, maar ook voor het hele gezin, families en (vrienden)groepen.

Het is een uniek logeeradres om uw kinderen te laten proeven van al het moois wat het platteland te bieden heeft. Op het erf is voldoende ruimte om te spelen en er is gelegenheid om de boerderijdieren te verzorgen. Tevens aanwezig: trampoline, speeltoestel, skelters, stelten, tafeltennistafel, etc.

Natuurlijk is het ook mogelijk om even helemaal niks te doen.. eindelijk dat boek te lezen...een wijntje te drinken bij de houthaard in De Boerenschuur of lekker badderen in de Hottub

Ook kunt u... Baander arrangementen met uiteenlopende workshops reserveren, een E-Bike bakfiets en fietsen huren, high tea's reserveren en pizza's bakken in Bakhuussie

Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid zijn voor ons belangrijk. Naast een Beheersplan legionellapreventie met o.a.een tweejaarlijkse bemonstering van ons water worden ook alle matrassen periodiek gereinigd. Alles om de gezondheid en de hygiëne van onze gasten te waarborgen. De appartementen zijn goed geïsoleerd en grotendeels voorzien van vloerverwarming. Voor het opwekken van stroom hebben wij in november 2018 zonnepanelen geinstalleerd. Begin november 2021 hebben wij een waterontharder laten plaatsen. Deze duurzame aanpassing levert zacht water waardoor er minder schoonmaakmiddelen nodig zijn. De ontkalker zorgt bovendien voor een beter rendament van de CV, apparaten gaan langer mee en brengt huid en haren in betere conditie.

 

 

Graag tot ziens! Aly & Johan Noord.